LHKA ADVANCED KOULUTUSKOKONAISUUS!

LHKA-koulutus on uudistunut, LHKA ADVANCED, ja se koostuu kahdesta osiosta: LHA -koulutuksesta ja LHKA -jatkokoulutuksesta.

Koulutus alkaa Lääkehoidon arviointi asiantuntijakoulutuksella 20 op (LHA), joka kestää vuoden. Tämän jälkeen opiskelija voi syventää taitojaan vuoden kestävällä Lääkehoidon kokonaisarviointi (LHKA) jatkokoulutuksella 15 op.

SISÄLTÖ JA TAVOITTEET

Koulutuskokonaisuuden käynyt erityispätevöitynyt voi ylläpitää taitojaan koulutuksen yksittäisissä lähipäivissä sekä CASEPANKIN ja EXTRANETIN avulla.

Koulutuksen kaksiosaisuus mahdollistaa opiskelun oman koulutustarpeen mukaisesti. LHA-koulutuksen käytyään opiskelijalla on asiantuntijuus tehdä lääkehoidon arviointeja joko omassa työyhteisössään tai omalla toiminimellä. LHKA-koulutuksen jälkeen opiskelija voi hakea erityispätevyyttä ja hänellä on tiedot ja taidot tehdä lääkehoidon kokonaisarviointeja.

YKSITTÄISET KOULUTUSPÄIVÄT

LHKA ADVANCED -koulutuskokonaisuuteen kuuluu kliinistä farmasiaa käsitteleviä koulutuspäiviä, joihin jokainen farmaseutti, proviisori tai muu terveydenhuollon ammattilainen voi ilmoittautua osallistumatta koulutuskokonaisuuteen! 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s